Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Competitivate 2014-2020

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României
Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro

EVENIMENT DE INFORMARE ORIZONT EUROPA: lansare programe de finantare si sustinerea ROSTeu”

EVENIMENT DE INFORMARE ORIZONT EUROPA: lansare programe de finantare si sustinerea ROSTeu”

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Optoelectronică, coordonator al proiectului Centrul Suport Orizont 2020 pentru Managementul Proiectelor Europene si Promovare Europeana PREPARE impreuna cu Ministerul Cercetării, Inovării şi Digitalizării si Oficiul Român pentru Ştiinţă şi Tehnologie pe lângă Uniunea Europeană – ROSTeu, vă invita sa participati Joi, 20 mai 2021 interval orar 10:00 – 13:00 la evenimentul de informare„Orizont Europa: lansare programe de finantare si sustinerea ROSTeu”.

Scopul evenimentului este acela de a prezenta comunității științifice oportunitățile de finanțare existente în cadrul noului program cadru al Uniunii Europene, Orizont Europa dar și susținerea în demersul depunerii de proiecte. Astfel, vor fi prezentate rolul și sprijinul Oficiului Român pentru Stiintă și Tehnologie pe langă Uniunea Europeană – ROSTeu și obiectivele proiectului Centrul Suport PREPARE.

La finalul evenimentului va fi organizata o masa rotunda pentru a discuta și pentru a dezbate pe marginea subiectelor abordate in cadrul prezentarilor.

Evenimentul  se va desfașura în regim de teleconferință (online) și va fi înregistrat (dar nu va fi ulterior disponibil). Pentru a participa, vă puteți înscrie completând următorul FORMULAR. Link-ul de acces va fi trimis cu 24 de ore înainte de eveniment.

Termenul limită pentru înscrierea la eveniment este 17 mai 2021.

Agenda Eveniment